Wat zegt men over MA~DAM

Ik ken Marja Jochemus als een zeer professionele en hardwerkende ondernemer. Ze legt de lat hoog voor zichzelf en voor anderen. Ze is heel goed in staat haar team zodanig te motiveren dat hun enthousiasme en professionaliteit bijdraagt aan de hele customer-beleving.

Marianne

Ik heb Marja leren kennen als een spontane, vriendelijke en zeer gedreven persoonlijkheid. En een fijne gastvrouw. Het “gezicht van de zaak” met een groot hart. Haar inzet voor lunchrestaurant “Hofje Zonder Zorgen” was zeer groot. Het personeel heeft veel van haar kunnen leren, zoals de omgang met de gasten, servicegerichtheid, maar ook teambuilding. Voor haar was het belangrijk dat het team goed met elkaar samenwerkt, waardoor er een fijne sfeer is in de zaak.

Bij Marja is “de gast koning”. Als zij voor iets gaat dan is dat voor meer dan 100%.

Ik vind dat Marja “Hofje Zonder Zorgen” tot een zeer succesvol lunchrestaurant heeft gemaakt.

Priscilla

Wij leerden Marja kennen als de zeer plezierige Dame-de-la-Maison van het “Hofje zonder Zorgen” te Haarlem toen wij daar gingen lunchen. Er werd door haar en haar personeel op professionele en prettige wijze een originele en voortreffelijke lunch geserveerd in een verzorgde ambiance. Bij gastvrouw Marja voel je je thuis en zij maakt dat je zonder zorgen wel wilt terugkomen in haar Hofje.

Nol en Els Bijvoet

Al jarenlang kom ik geregeld bij het “Hofje zonder Zorgen” met mijn dochter, die geen gluten kan eten. Marja geeft mijn dochter altijd het gevoel dat ze extra welkom is, in plaats van een gast met lastige dieetbeperkingen. Maar ja, bij Marja zit gevoel voor gastvrijheid dan ook in het bloed.

Uit ervaring weet ik dat Marja bovendien geweldig kan organiseren. Met haar oprechtheid en enthousiasme weet ze mensen tot actie aan te zetten. Marja is ook een echte verbinder: ze kan goed mensen bij elkaar brengen.

Maaike

Marja is een vrouw die het horecavak verstaat als geen ander! Ze is een heel goede gastvrouw met de juiste interesse voor de gast én voor haar personeel. Ze gaat voor hen door het vuur.

Ze zorgt dat de gast geniet en dat haar personeel hard, maar vooral met plezier werkt.

Eigenschappen, die bij haar van toepassing zijn: sociaal, hardwerkend, empathisch, eerlijk, een groot hart, vrolijk, positief, slim, flexibel, betrouwbaar en zo zijn en er nog meer op te noemen.

Annet

Marja bezit een zeer fraaie combinatie van klasse, vakmanschap, enthousiasme voor mensen en interesse in mensen. Daar lunchend met mijn vrouw, werden wij meegenomen in de heerlijkheden op tafel, de historie van het pand en de omgeving waar we zaten.

Het eten was zeer goed verzorgd (daar zorgt ze wel voor), maar de goed gedoseerde energie en de passie die zij aan tafel brengt, zijn minstens zo’n goede reden om bij haar in het “Hofje zonder Zorgen” te lunchen. Zij heeft haar team goed in de hand en leert hen op gepaste wijze het vak. Haar personeel zal haar dankbaar zijn voor het mogen werken bij haar. Ze is perfectionist en verwacht van haar mensen ook een optimale inspanning om het de gasten naar de zin te maken. Zodat die ook weer graag terugkomen.

Richard

Ik ken Marja als een gedreven vakvrouw. Een topgastvrouw met vakkennis. Kan haar aanbevelen aan een ieder om met haar zaken te doen. Meerwaarde voor de uitstraling van uw bedrijf. Zij heeft ook een zeer groot netwerk.

Paul van der Werff

Door haar jarenlange ervaring bij Hofje Zonder Zorgen ziet Marja gelijk wat anders kan. Ze is in staat goed en snel problemen te analyseren en mee te denken hoe de omzet te verhogen en op welke manier meer gasten binnen te halen zijn.

Meta van der Meijden – bron: HRLM67

Lees het hele artikel hier…